Alles op een rij

Maandkalenders van Asco Nederland

Opmaken van de kalender
Onze DTP afdeling kan de opmaak van uw kalenders verzorgen. U levert beeldmateriaal en teksten aan en wij maken een zo mooi mogelijke opmaak. Indien u geen beeldmateriaal heeft kunnen wij dit ook voor u verzorgen.
Stel, u werkt met een vast reclamebureau. U ontvangt van ons een blanco opmaakbestand waarmee uw reclamebureau direct aan de slag kan.

Datumwijzer
Standaard worden alle maandkalenders voorzien van een rode datumschuif, zoals op de foto.
Mits economisch haalbaar is een afwijkende kleur tevens mogelijk; bijvoorbeeld omdat deze beter bij uw huisstijl past. Indien dit gewenst is, verzoeken wij u tijdig deze wens kenbaar te maken, omdat de levertijd van dit soort opties soms lang is.
Een alternatief voor de standaard datumschuif is de statische stip. Ook deze wordt standaard in de kleur rood geleverd (2 stuks per kalender). Ook deze stip is leverbaar in afwijkende kleuren, mits economisch rendabel.

Kalenderblokken
Onze maandkalenders worden met standaard kalenderblokken geleverd. Voor de diverse mogelijkheden zie specificaties in onze kalenderbrochure.

Bij de meertalige kalenderblokken staan de feestdagen met een landcode vermeld op de blokken. De verklaring van de landcode is terug te vinden in een renvooi die onder het onderste blok staat vermeld.

Speciale kalenderblokken
Heeft uw organisatie behoefte aan kalenderblokken met andere taalvarianten dan standaard beschikbaar, dan werken wij hier natuurlijk graag aan mee.
Uw kalenders zouden nog beter tot hun recht komen met kalenderblokken in een afwijkende kleurstelling, uw eigen lettertype of aanvullende informatie op de blokken (zoals beursdata, acties, etc.); ons verkoopteam bespreekt graag de mogelijkheden met u: 033 258 06 61.
Voor speciale kalenderblokken houden wij als richtlijn aan; voor de zomervakantie is dit mogelijk; mits economisch haalbaar.

Verzendverpakking
Kalenders worden vaak via de post verzonden naar relaties.
Om de portokosten niet onnodig op te laten lopen, hebben wij speciale lichtgewicht verpakkingen ontwikkeld. Deze verpakking is stevig en toch licht van gewicht.
In de prijs op onze offertes is het insteken van de kalender in de prijs opgenomen.
Wilt u bijvoorbeeld een brief, brochure of iets anders bijgevoegd hebben, dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.
Voor het verzenden van de kalenders kunt u zelf zorg dragen, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Wereldwijd als het moet. Informeer eens bij ons verkoopteam naar onze tarieven voor verzenden; 033 258 06 61.

Laklaag
Juist om de leesbaarheid van onze kalenders maximaal te krijgen, worden deze standaard geleverd met een zijdeglans.
Voor bepaalde toepassingen is een hoogglans of spotlak gewenst en kan het uw afbeelding versterken. Informeer naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

Metalen ringoog
Het achterbord van onze kalenders is stevig genoeg om een jaar lang schadevrij aan een muur te hangen. Een metalen ringoog kunnen wij in de kalender bevestigen en dient dan vooral ter decoratie.

Speciale kleuren
Heeft uw organisatie een specifieke kleur en deze moet exact zo weergegeven worden op de kalender? Geen probleem, wij dragen hier perfect zorg voor.
Werken met goud, zilver of chroom behoort ook tot de mogelijkheden.

Meerdere uitvoeringen
Stel, uw organisatie heeft meerdere vestigingen. U wilt dat elke vestiging een soortgelijke kalender krijgt, maar dat het adres afwijkt. Geen probleem, we brengen dit samen met u in kaart en zorgen dat het uitgeleverd wordt zoals vooraf bedacht.